Over ons

Wij van sneakersvoorjou willen de schoenverkoop en verbruik verbeteren. Schoenen zijn heel belangrijk voor goede bescherming en ondersteuning.

Wij zijn van mening dat er dagelijks mensen zijn die de verkeerde schoenen kopen. Te kleine, te grote of geen goede ondersteunende schoenen. Samen maken wel dat beter door onze informatieve website.

Wat doen wij?

Wij van Sneakersvoorjou zijn zeer gemotiveerd om het schoenenverkoop en verbruik te verbeteren. Vele schoenen gaan vaak kapot of worden gedragen door een verkeerde maat of verzorgingsspray. Zo had het niet mogen gaan en kan voorkomen worden. Door de juiste informatie te geven aan de consument kan dit al vaak verholpen worden. Sommige klanten krijgen niet voldoende of geen informatie bij het kopen van schoenen in de winkel. Klanten durven dit ook vaak niet uit zichzelf te vragen of vergeten het. Vraag het alsjeblieft in de winkel als de verkoopster er niet over begint. Het is jouw geld en het zijn jouw schoenen. De kwaliteit van de schoenen kan achteruit gaan  waardoor je dus snel je schoenen kunt weggooien. Daarom kan je beter investeren in een goede spray of wellicht een zooltje zodat de schoenen beter gaan lopen. 

person holding white and red heart print box